Xenforo Etiket Zorunluluğu Ekleme

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xenforo kategorisinde root tarafından oluşturulan Xenforo Etiket Zorunluluğu Ekleme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 38 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xenforo
Konu Başlığı Xenforo Etiket Zorunluluğu Ekleme
Konbuyu başlatan root
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan root
1 Yıl 4 Ay
Konular
0
Rep
0
Xenforo konulara etiket ekleme zorunlu hale nasıl getirilir ?
Xenforo etiket sisteminde kullanıcıların konulara etiket eklemelerini zorunlu yapmak isterseniz bunu makaleye göz atabilirsiniz.
Bu anlatım sonrasında forumda ilgili kategoride konu açana bir kullanıcı sizin belirttiğiniz sayı değerinde etiket eklemez ise konu açılmayacaktır.

Etiket zorunluluğu getirme
Konulara etiket ekleme zorunluluğu için ilave bir eklentiye ihtiyacınız yoktur.
Ancak bu zorunluluğu tüm forum için değil forumlara dayalı olarak yapabilirsiniz. Yani X formunda zorunlu Y forumda değil gibi ayarlayabilirsiniz.
Eğer tüm forumda zorunlu hale getireceksiniz aşağıdaki anlatımı tüm forum yapmanız gerekecektir.
Bu işlemi sadece forumlarda uygulayabilirsiniz kategoriler için geçerli değildir!

Admincp >> Uygulamalar >> Forum ve kategorileri gör >> değişiklik yapılacak forum >> düzenle

Yukarıda ekranda görüdüğünüz alana ulaştınız ve Gerekli Olan Minimum Etiket için bir değer girdiniz.
Ben 5 olarak ayarladım yani 5 etiketten (kelimeden) eksik yada hiç etiket belirmeyecek olur ise şöyle bir uyarı alacaktır.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.